iStock-1302143351

Tap borte mot Randaberg

Fredag kveld tok herrelaget turen under fjorden for å møte god 4.divisjonsmotstand mot Randaberg. Den tøffeste motstanden så langt denne oppkjøringen, men vi stilte et bra lag som var klare for å gi Randaberg kamp. Desverre møtte ikke den oppsatte dommeren opp, men styreleder i Randaberg Frode Lindboe stilte sporty opp!

Jakob Jassin

Vi hang bra med i starten av kampen og de første 10 minuttene var det ganske jevnspilt på Randaberg kunstgress. Det er likevel klart at vi møter et bra og godt organisert lag, og etter de 10 første minuttene tar hjemmelaget over kampen. De har mest ball og vi blir løpende mellom og får ikke gang på et skikkelig press. I denne perioden scorer Randaberg to mål. Det første kommer etter gjennomspill og Randabergspilleren setter ballen flott i mål, mens det andre er et flott og hardt skudd fra 16-meteren. De siste 10 minuttene av omgangen klarer vi å kjempe oss litt mer inn i kampen, men det står 2-0 til pause.

Det blir noen bytter og små justeringer i pausen og vi er bedre med i kampen nå. Vi skaper flere gode muligheter og selv om hjemmelaget fortsatt er bra organisert så får vi muligheter uten at vi klarer å få satt disse i mål. 3-0 kommer etter 68 minutter på frispark som skifter retning i muren og går i mål. Det er også sluttresultatet og Randaberg vinner 3-0. Sett under ett så ser vi at det er et steg opp til Randaberg, men det er heller ikke helt mørkt. Vi skaper gode muligheter og henger tidvis greit med. Det er også veldig kjekt å kunne gi A-lagsdebuten til Gustav Stople og Lars Gjeteskjær. Veldig kjekt med nye MIL-gutter som tar steg opp på A-laget vårt.

Målene til Randaberg kommer i løpet av morgendagen på MIL-TV og vi ser frem mot seriestart. Det gjenstår en treningskamp til borte mot Klepp neste torsdag. Gruppen nærmer seg klar, og vi er klare for å gjøre den siste finpussen inn mot seriestart.