Sandved hjemme

Tap i semifinalen mot Sandved.

En lang sesong går mot slutten og i kveld var det klart for semifinale i kretsmesterskapet. Med tap var sesongen ferdig og med seier ventet Torvastad i finalen. Motstanderen var likevel veldig tøff og Sandved cruiset gjennom avdelingen sin på lik linje som oss.

Første omgang

Kampen startet jevnt med to lag som innledningsvis følte litt på hverandre. Det var bortelaget Sandved som fikk de første mulighetene kampen etter fem minutter, men Philip Holstein hadde kontroll på de avslutningene som kom. MIL hadde muligheten etter 10 minutter når Brage Woie dro seg fri, men en Sandvedspiller fikk klarert i siste liten. MIL burde tatt ledelsen etter 13 minutter etter flere god muligheter på rekke å rad, og den største av de alle endte i tverrlegger. Dermed stod det fortsatt 0-0.

21 minutter fikk Sandved og Ulvar Byrkjedal Berg ballen i nettet etter en god Sandvedperiode, men linjedommeren vinket for offside og målet ble annulert. Bortelaget skulle likevel få scoringen sin på en av sine mange dødballer. Etter 33 minutter var det til slutt Øystein Nesse som fikk sendt ballen i mål. En fortjent scoring til et Sandvedlag som så langt hadde vært best. Sandved var det beste laget resten av omgangen og kunne med litt bedre uttelling scoret flere mål, men MIL var også nære på like før pause. Samuel Spørkel satte ballen i mål, men målet ble annulert for offside, og det stod 0-1 til pause.

Andre omgang

Sandved fortsatte å sette trykk på oss på corner og etter 48 minutter fikk Sandved tildelt hjørnespark som egentlig så ut som død ball. Corneren ble slått og igjen dukket Øystein Nesse opp og satte sitt andre for dagen. 2-0 til Sandved som startet andreomgangen på absolutt beste vis. Sandved fortsatte andreomgangen litt som førsteomgangen hadde sluttet og hadde desidert mest energi og trøkk i spillet sitt. MIL slet med å skape muligheter og var for unøyaktige med ballen.

Bortelaget gikk også opp i 3-0 etter 73 minutter. Denne gangen var det toppscorer for Sandved, Jan Eftestad Røgenes som gjorde det for bortelaget. 4-0 kom fem minutter senere og denne gangen var det Ulvar Byrkjedal Berg som var frempå. Det var lite å rapportere etter scoringen og Sandved dro i land en meget fortjent 4-0 seier. Et lag ville det desidert mest i dag og vant på flott vis.

Dermed var sesongen over for MIL-guttene som nok hadde tatt ferie før kampen startet. Sandved vant fullt fortjent og vi ønsker lykke til i finalen mot Torvastad. Imponerende prestasjon!

Tusen takk til alle som tok turen for å støtte oss. Over 100 stk på denne kampen er imponerende, og vi takker for støtten gjennom sesongen!