Brusand borte

Tapte krigen borte mot Brusand

A-lag herrer tok i går turen til Brusand for en viktig bunnkamp. For Brusand sin del var det vinn eller forsvinn, og det bare også kampen preg av.

MIL startet slik:
Magnus Bjørheim Mæland
Arild Eie
Lars Gjeteskjær -> Isak Mannes Lillesund
Sigurd Kleven
Jarand Veland
Gustav Stople
Jørgen Sandvik
Adrian Kallesten -> Jonatan Halsne
Storm Rygh Barka -> Stian Sveum Søreng
Lukas Strandset Veland
Bato Zenunovic

Litt om kampen

Hjemmelaget Brusand startet kampen på best mulig vis og tok ledelsen etter 10 minutter ved Brusandkaptein Andreas Ueland. Hjemmelaget tok krigen og kjempet oss ut av stilen og gikk opp i 2-0 etter 25 minutter, denne gang ved Steffen Stokkeland. MIL var absolutt ikke fornøyde med førsteomgangen og var enige om å starte andreomgangen bedre enn første.

Det lyktes de godt med og fikk reduseringsmål kun to minutter ut i omgangen ved Lukas Strandset Veland. En nydelig scoring hvor venstrekanten dro seg fint forbi en mann inne i 16 og satte ballen flott i mål. Kjekt for Lukas som hadde en god kamp.
Vi forsøkte å utnytte momentumet etter scoringen, men igjen fikk Brusand kampen inn i sitt spor og energien vi fikk etter scoringen klarte vi ikke å holde lenge nok på. Etter 73 minutter scoret også Kristian Skretting for hjemmelaget og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

En uten tvil veldig fortjent seier til Brusand som dermed nærmer seg MIL på tabellen. For vår del så får vi mulighet til å svare allerede på fredag når vi møter SIF på Tau Stadion. Kampen har avspark klokken 18:00!

Dagens poeng:
3 poeng – Lukas Strandset Veland
2 poeng – Arild Eie
1 poeng – Sigurd Kleven

Heia MIL!

 

 

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL