Brage Woie
Samuel Spørkel
Bato Zenunovic

Første omgang

De første minuttene i kampen hadde MIL mest ball mot et Hundvåglag som la seg lavt og kompakt. De hadde noen kontringer hvor de fikk avsluttet, men det som kom tok Magnus Bjørheim Mæland seg greit av. Vi fikk også noen gode muligheter til å avslutte, men avslutningene våre gikk ikke på mål. Vi hadde mye ball, men hjemmelaget lå lavt og vi slet med å opparbeide nok balltempo til å skape de store rommene.

20 minutter ut i omgangen dro vi frem ett lekkert angrep hvor Jarand Veland til slutt fant Bato Zenunovic som headet ballen vakkert i mål. Dessverre vinket linjedommeren for offside – og det stod fremdeles 0-0. 10 minutter senere mente vi oss snytt for straffespark når en forseelse inne i 16-meteren ble dømt utenfor av dagens dommer. Frisparket endte som mange av avslutningene våre – utenfor mål. Fem minutter før pause fikk vi en gedigen mulighet når Bato smalt til fra kort hold, men ballen traff innsiden av stolpen og gikk ut. Dermed stod det 0-0 til pause.

Andre omgang

Andre omgang startet med et MIL-overtak fra start og fortsatte litt i samme sporet som førsteomgang. Vi hadde mye ball, men Hundvåg var flinke i forsvarsarbeidet og kompakte. I tillegg gikk det fortsatt litt for sakte til at vi skapte de store mulighetene. Det ble mye frustrasjon og mye frispark gjennom hele omgangen, men ingen lag klarte å skape store muligheter.

Selv om vi stort sett hadde ballen hele tiden og beleiret oss inne på halvdelen til Hundvåg så slet vi å bryte gjennom den gule muren. Etter 86 minutter fikk hjemmelaget frispark på midtstreken. De lempet ballen inn i feltet og på klareringen fikk en Hundvågspiller avsluttet og ballen gikk i mål.

Vi forsøkte å skape litt trøkk etter scoringen, men seks minutter på overtid blåste dommer av kampen og hjemmelaget tok sin første seier for sesongen. Et noe flatterende resultat hvor vi hadde flere gode muligheter, men samtidig en kamp hvor vi ikke presterer så godt som vi vet vi kan.

Takk til alle som tok turen til Hundvåg! Veldig kjekt at så mange tar turen, men kjedelig at vi reiser hjem uten poeng.