Hallgeir Storevik -> Stig Lyse
Adrian Kallesten
Samuel Spørkel
Brage Woie -> Sindre Gerhardsen

Vi var tydelig påskrudde fra start av og etter tre minutter var vi særdeles nære på ved å ta ledelsen når Brage Woie ble spilt gjennom skrått. Han fikk til en god avslutning, men ballen gikk i tverrleggeren. Det skulle likevel ikke gå mer enn seks minutter før vi var i ledelsen. Samuel Spørkel plukket opp en ball i returrrom og dro seg gjennom forsvaret og lobbet inn nydelig til 1-0. Vi var gode i denne perioden og en solid sisteskanse hos Klepp, Tomas Kyllingstad sørget for at det ikke ble baklengsmål. Klepp kom bedre med halvveis i omgangen og hadde tilløp til avslutningsmuligheter. Likevel klarte de ikke skape trøbbel for Thomas Rønneberg bakerst hos MIL. De skulle likevel få målet sitt etter 38 minutter. En lang ball gikk over forsvaret vårt og Roderick van Iwaarden var sikkert alene gjennom.

Dermed var det 1-1 til pause, en kamp vi virkelig var på høyde og kunne fort ha puttet hvertfall et mål til. Vi startet andreomgangen lik den første, og tok ledelsen igjen i kampen etter 48 minutter. Da var det Samuel Spørkel som spilte gjennom Brage Woie som lobbet ballen fint over en utrusende keeper. Kampen var jevnspilt etter dette og hjemmelaget var nære på å utligne på ny etter 60 minutter. Dardan Shabi ble spilt gjennom, men ble på mesterlig vis hindret av Thomas Rønneberg. Det ble lite sjanser frem til vi nærmet oss 80 minutter og mye av spillet var på midten av banen. Klepp fikk likevel utligningen sin igjen etter at en klarering traff Steffen Helgeland og ballen gikk i mål utagbart bak Thomas Rønneberg.

Klepp var nære på ved å snu kampen mot slutten og vi hadde også noen få visitter fremme i Klepp sin 16-meter. Men kampen ebbet ut til 2-2. En kamp hvor vi periodevis var veldig bra og skapte gode muligheter. Likevel slapp vi inn for enkle mål. Samtidig spiller vi mot et bra lag og henger godt med kampen gjennom.